Om oss

Enveseur, S.L. är ett familjeföretag som distribuerar ett brett utbud av kuvert och postförpackningar som har ett lager på mer än 2 300 produkter. Dess början går tillbaka till omkring 1998 i Storbritannien med grundandet av Madison Commercial, Ltd.

För närvarande är den huvudsakliga operativa basen i Vilafranca del Penedés nära Barcelona (Spanien) där alla transporter till Europeiska unionen förbereds. För att minska leveranstiderna i Östeuropa har ett modernt lager öppnats i norra Slovakien som ett nytt driftcenter.

En konsoliderad affärsrelation med världens ledande tillverkare av papper, kartong och plastkuvert, både asiatiska och europeiska. Den har en mängd olika stilar, storlekar och färger, varav många är specialgjorda för Enveseurs krav.

Idag har mer än 1 miljon kunder betjänats och vi har en digital närvaro i 19 europeiska länder. Det är möjligt tack vare ett mångkulturellt mänskligt team bestående av mer än 40 yrkesverksamma som hjälper företaget att möta alla kundkrav.

Kundens profiler är både B2B och B2C, från pappersbutiker, reklambyråer och evenemang, till stora företag som marknadsför sina produkter och tjänster under sitt kommersiella varumärke, såväl som individer för sådana enastående evenemang som bröllop, gratulationer, nattvard ... Slutligen en snabb personlig trycktjänst erbjuds från ett fåtal enheter till både företag och privatpersoner och specialtillverkning för grossistkvantiteter.

Engagemang för effektiv jämställdhet mellan kvinnor och män

Enveseur, S.L. förklarar sitt fasta engagemang för att upprätta och utveckla politik som integrerar likabehandling och möjligheter mellan kvinnor och män, utan att diskriminera direkt eller indirekt på grund av kön, samt att främja och uppmuntra åtgärder för att uppnå verklig jämställdhet inom vår organisation, upprättande av lika möjligheter mellan kvinnor och män som en strategisk princip i vår företags- och personalpolicy, i enlighet med definitionen av denna princip som fastställts i organisk lag 3/2007, av den 22 mars, för effektiv jämställdhet mellan kvinnor och män.

Vi accepterar och tillämpar principen om lika möjligheter för kvinnor och män på alla områden, från rekrytering till befordran, inklusive lönepolitik, utbildning, arbets- och anställningsvillkor, arbetshälsa, arbetstid och balans mellan arbete och privatliv.

Ovannämnda principer genomförs genom främjande av jämställdhetsåtgärder och genom implementering av en jämställdhetsplan som representerar en förbättring av vårt ledningssystem och garantin för en intern struktur fri från diskriminering på grund av kön. Med syftet att bidra till framsteg mot ett samhälle där jämlikhet är effektivt och verkligt.

Vi har också en plan för att förhindra trakasserier på jobbet på grund av sex, homofobi eller ras.