Ge dina kuvert en personlig design

Har du någon gång funderat på att förse dina kuvert med förtryck som proffsig logotyp, bilder, text eller information om ditt företag? Nu kan du göra detta hos Kuvert Sverige och få dina personligt utformade och förtryckta kuvert skickade hem till dig eller till ditt kontor!

Förtryckta kuvert i mottagarens brevlåda syns bra bland övrig post och lockar på uppmärksamheten. I själva verket är förtryck ett av de enklaste sätten att göra reklam på. En förtryckt adress på ett kuvert gör det förtroendeingivande och ger det ett professionellt intryck vid kommunikation med mottagaren.

Först väljer du de kuvert som du tycker bäst om på vår hemsida. Sedan designar vi dem och förser dem med det förtryck; bilder och information allt i enlighet med dina önskemål!

Varför beställa förtryckta kuvert hos Kuvert Sverige?

Kuvert Sverige har det största utbudet på kuvert i hela Europa med massiv variationsrikedom avseende typsorter, färger och storleksformat. Vårt företag baserar sina tjänster på lång och gedigen erfarenhet och expertis inom design- & tryckbranschen.

Vi utmärker oss också för att ha stora varumängder liggandes på lager, som omedelbart är klara för att skickas till den adress du angett. Detta innebär att du kan få dina förtryckta kuvert så fort du behöver dem, utan någon längre väntetid.

På Kuvert Sverige kan vi erbjuda olika trycktekniker som lasertryck, digitaltryck och offsettryck, vilka alla sker på våra anläggningar. Som resultat, får ALLA våra produkter en personlig stil och blir särpräglade.

Våra förtryck kan vara både enfärgade och flerfärgade. Flerfärgat passar naturligtvis utmärkt vid logotyper eller färgbilder samt vid tryck av design och fotografier i alla upptänkliga kulörer och färgskalor.


Olika tryckteknik hos oss


Lasertryck:

Vi ställer inga krav på minsta beställning av antalet tryckvaror. Därför har du möjlighet att beställa upptryckning av just exakt så många enheter, som du behöver. Varje kuvert kan förses med sitt eget förtryck, som olika adresser eller information.

Skulle du ha ont om tid, är lasertryck oftast den bästa lösningen, eftersom den tekniken är snabb och kortar ner väntetiden vid försändelse.

Denna sorts tryckteknik är tillämplig på olika kuvertsorter som Kuvert med snöre, Kartongförpackning, Fjärilkuvert, Halvgenomskinliga kuvert eller Påsar, också kända som finkuvert.

Vi kan även trycka upp en oerhört stor mängd färgkuvert i alla upptänkliga färgnyanser, från ljusa till mörka och svarta i vitt bläck och CMYK. Genom denna tryckteknik får du en förstklassig image på dina artiklar. Kontakta oss för mer information!
Offsettryck

Denna sorts tryckteknik lämpar sig för masstryck av stora mängder kuvert (över 500 enheter) och kan göras enfärgat eller i fyrfärg. Denna tryckteknik är ett utmärkt val vid försändelse av förtryckta kommersiella kuvert som ska förses med logotyp eller information.


Digitaltryck inkjet (bläckstråle)

Här rör det sig om en tryckteknik som passar storartat vid förtryck på Ekonomiska bubbelpåsar, Påsar i wellpapp, Bokomslag och förtryck på andra sorters kuvert av mer avancerat slag än bara vanliga standardsorter.

Valet av denna sorts tryckteknik är helt rätt vid förtryck av reklam på emballage vid försändelse av böcker, kalendrar och andra artiklar som behöver skyddas extra mycket.

Våga ge dina försändelser en personlig stil!


Vill du få hjälp med designen?

Önskar du skapa ett förtryck på dina kuvert av något slag – logotyp, information eller dylikt, men inte vet hur du ska göra?

Vår tryckeriavdelning på Kuvert Sverige utformar en unik design enligt dina speciella önskemål och personliga stil; vid olika tryck som tex. avsändarens adress, företagslogo eller liknande. Alltid till ett mycket förmånligt pris.

Din image är viktig för oss, därför ser vi till att den blir perfekt!Ta kontakt med oss
Välj dina kuvert och förklara för oss vilket förtryck du vill att de ska få. Våra medarbetare på kundtjänstservice är där för dig och för att vår kund genomgående ska få professionella råd och hjälp.