5% rabatt på beställningar över 290kr (exklusive moms och frakt). Kod: WKD16    00 dagar 00 timmar 00 minuter 00

Kuvert för bröllopsinbjudningar

Kuvert avsedda för bröllpskort är otvetydigt de mest tjusiga, eleganta och exklusiva artiklar, som erbjuds på vår webbsida. Dessa kuvert lever upp till dina förväntningarna i samband med en unik händelse i livet. De skapar den rätta känslan, som önskas uppnås både vid civila eller kyrkliga bröllop. Kuverten är högst privärda per varuenhet. Här på denna webb-sida finns många slags kuvert att upptäcka. Säkert finner du någon produkt, som väcker din omedelbara förtjusning.

SALE Återvunna vita  kuvert

Återvunna vita kuvert

Finns i 9 storlekar
Från 1.20kr styck inkl. moms

Gamla priset från 1.62kr styck


Slutför: Slät
Försegling: Gummerat
Material Vikt: 100 Gsm
Fönster eller enkel: Slät
Fyrkantiga kraft-kuvert

Fyrkantiga kraft-kuvert

Finns i 5 storlekar
Från 1.10kr styck inkl. moms
Färg: Fläckig
Slutför: Kraft
Format: Fyrkant
Försegling: Gummerat
Material Vikt: 110 Gsm
Fönster eller enkel: Slät
SALE Handmade opaline envelopes

Handmade opaline envelopes

Finns i 1 storlekar
Från 67.81kr styck inkl. moms

Gamla priset från 88.15kr styck


Färg: Vit
Slutför: Slät
Format: Plånbok
Försegling: Självhäftande
Material Vikt: 110 Gsm
Fönster eller enkel: Fönster
Inbjudningskuvert

Inbjudningskuvert

Finns i 6 färger och 4 storlekar
Från 3.89kr styck inkl. moms
Slutför: Linnestruktur
Försegling: Invikningsflik
Material Vikt: 170 Gsm
Fönster eller enkel: Slät
Kuvert med sträng och bricka

Kuvert med sträng och bricka

Finns i 19 färger och 4 storlekar
Från 6.64kr styck inkl. moms
Slutför: Slät
Försegling: Kuvert med snöre
Material Vikt: 180 Gsm
Fönster eller enkel: Slät
Linjerade kuvert

Linjerade kuvert

Finns i 21 färger och 4 storlekar
Från 4.18kr styck inkl. moms
Slutför: Slät
Försegling: Gummerat
Material Vikt: 120 Gsm
Fönster eller enkel: Slät
Pärlemorskimrande kuvert

Pärlemorskimrande kuvert

Finns i 16 färger och 12 storlekar
Från 1.10kr styck inkl. moms
Slutför: Skinande metallic
Försegling: Gummerat
Material Vikt: 120 Gsm
Fönster eller enkel: Slät
Strukturerade kuvert

Strukturerade kuvert

Finns i 15 färger och 7 storlekar
Från 98kr styck inkl. moms
Slutför: Strukturerad skinande
Försegling: Gummerat
Material Vikt: 120 Gsm
Fönster eller enkel: Slät

Olika slags kuvert för bröllopsinbjudningar

Allmänt talar vi visserligen om kuvert till bröllopskort, men i själva verket finns det många olika sorters kuvert på vår webb-sida.


  • Pärlemoskimrande: detta papper är tillverkat på så sätt att det påminner om vissa foton. Det skimrar på ett speciellt vis och kuverten passar utmärkt för att placera bröllopskort eller annat i. De existerar i ett flertal färgnyanser.
  • Kuvert med spegelfinish: dessa är likt de föregående tillverkade så att de skimrar och kan beställas i olika färger, i detta fall i metallic.
  • Conqueror-kuvert: utmärkande för dessa är att de tillverkats av högkvalitativt s. k. "laid paper". Detta papper är något tjockare än vanligt samt har en gammaldags, traditionell prägel - mycket passande vid tex. en förlovning
  • Fodrade kuvert: ett flertal sorts kuvert finns av detta slag, kategoriserade enligt sina foder invärtes. En av varianterna har aluminiumpapper med lyster. En annan variant glänser visserligen inte, men har å andra sidan ett dekorativt "fantasipapper". Utvärtes är kuveret i vanligt papper, i den färg som kunden väljer själv.
  • Brokad-dekoration: dessa bröllopskuvert har en ojämn yta, vilket får dess papper att se handgjort ut. Därmed lyckas en klassisk vintage-känsla förmedlas.

Övriga aspekter som kan särskilja ett bröllopskuvert från andra kuvert är tex. dess försegling. De kuvert som försetts med en självhäftande V-flik är praktiska och eleganta. Men det finns också kuvert med en fyrkantig flik. En förslutningsfunktion med sträng och bricka tillämpas i dessa fall.


En annan särskiljande aspekt är kuverets storlek: på vår webbsida erbjuder vi flera olika valmöjligheter. Å ena sidan klassiska format som: DL, C6, C7, fyrkantiga kuvert och mycket mer. Å andra sidan finns det speciella kuvert för speciella tillfällen, som anpassats till varje kunds individuella önskemål: Vi erbjuder över 20 olika storlekar!


Färgen är naturligtvis också en aspekt som du kan anpassa till din egen smak. Det finns över ett tiotal färger att välja på, som kan kombineras med andra ovan beskrivna aspekter. De mest utsökta kombinationerna existerar som: svart med grått, svart med blått etc.


Vid vilka tillfällen används dessa kuvert

Alla dessa produkter utgör speciella kuvert för bröllopsinbjudningar, men kan ses från två olika perspektiv. Från brudparets perspektiv. Det vanligaste är att använda kuverten som kuvert för inbjudningskort, som skickas veckor och månader före själva festen. På så vis förmedlas händelsens betydelsefullhet till de inbjudna. Dagen för bröllopet kan kuverten användas i andra syften tex för tillägnanden, dikter och tackbrev, samt medfölja de presenter, som ska överlämnas.


Ett ytterligare perspektiv på dessa kuvert är dess användbarhet sett från de inbjudnas sida. Tex. som kuvert för pengar och bröllopsgåvor: kuvert i liten storleksform kan exempelvis användas för att lämna bidrag till bröllopskostnader, emedan mellanstora kuvert kan användas för att skänka sedlar tillsammans med ett brev eller ett skriftligt meddelande. Kuverten lämpar sig även utmärkt vid överlämnande av presenter av icke-materiellt slag som upplevelse-presenter, som inlöses med en voucher eller genom biljetter.


Bröllopskuvert: priser

Naturligtvis har vi även billigare alternativ på vår hemsida. Våra erbjudanden här kan dock ses som billiga kuvert till bröllopskort, jämfört med andra kuvert som gått genom en tryckpress. Våra kuvert säljs utan tryck, vilket sänker priset per enhet. Vi erbjuder möjligheten att göra gross-beställningar till yrkesverksamma inom branschen. Är du å andra sidan brud eller brudgum erbjuder vi möjligheten att göra en mindre beställning, som anpassats till antalet inbjudna gäster. Är du å andra sidan en inbjuden gäst som letar kuvert för att skänka pengar vid bröllop, är vår online-butik naturligtvis också perfekt för dig, eftersom vi erbjuder möjligheten att beställa en enda produktenhet!


Ta gärna en titt på vår webb-sida, där du hittar massor av artiklar att förälska sig i. Du får din beställning bekvämt hemskickad! Läs om villkoren och gör din beställning nu.