Cellofanpåsar

Cellofanpåsar

Cellofanpåsar är en praktisk lösning som kan rekommenderas i många sammanhang, både i företags-och privatlivet. Vi på Kuvert-sverige.se har god kunskap om detta material och fördelarna hos de produkter tillverkade av cellofan. Därför har vi ägnat en del av vår webbsida åt dessa. Ta ett titt på allt vi erbjuder och gör en beställning online.

Nedbrytbara (PLA) påsar

Nedbrytbara (PLA) påsar

Finns i 6 storlekar
Från 1.10kr styck inkl. moms
Slutför: Klar
Försegling: Självhäftande
Material Vikt: 30 Mikroner
Fönster eller enkel: Slät
Öppen toppficka Cello-påse

Öppen toppficka Cello-påse

Finns i 3 storlekar
Från 31kr styck inkl. moms
Slutför: Klar
Försegling: Öppna topp
Material Vikt: 40 Mikroner
Fönster eller enkel: Slät
Cellofanpåsar (hängare) (OPP)

Cellofanpåsar (hängare) (OPP)

Finns i 21 storlekar
Från 30kr styck inkl. moms
Slutför: Klar
Försegling: Självhäftande
Material Vikt: 30 Mikroner
Fönster eller enkel: Slät
Cellofanpåsar (utan hängare) (OPP)

Cellofanpåsar (utan hängare) (OPP)

Finns i 53 storlekar
Från 21kr styck inkl. moms
Slutför: Klar
Försegling: Självhäftande
Material Vikt: 30 Mikroner
Fönster eller enkel: Slät

Storlekar, färger och andra egenskaper

Cellofan-påsar är vanligtvis små till storleken och särskiljer sig genom att vara tillverkade av cellofanpapper: orienterad polypropen (OPP) som det ju heter på fackspråk. Det rör sig om ett cellulosa-derivat, som består av ett tunt och fullständigt genomskinligt skikt. Utmärkande är även materialets motståndskraft för uttöjning. Det är dock enkelt att klippa det med sax och annat som kartongknivar och körnare.


Det finns många olika storlekar, med de vanligaste storlekarna är små. Hos Kuvert-sverige.se är den minsta varianten 45 x 40 mm. Den största påsen, som du finner i vår katalog, är 630 x 500 mm.


Färgen på dessa påsar kan vara uppseendeväckande. Vanligtvis är dock påsarna genomskinliga, för att just innehållet ska synas så mycket bättre. Andra varianter är halvgenomskinliga. I det senare fallet ser man inte innehållet så tydligt, men man vinner avseende andra aspekter som elegans och originalitet.


Cellofanpapper har en tendens att bli skrynkligt efter användning. Därför är denna sorts påsar avsedda för engångsbruk.

Olika sorters cellofanpåsar

Vi erbjuder fyra varianter i stor storlek. Den vanligaste av dessa är strut-formad, och lämpar sig för att fyllas med godis och andra godsaker på födelsedagar för barn. Fördelen med dessa påsar är att man kan fylla dem helt och fullt och således utnyttja all plats i dom, tex lägga klubbor i deras innersta del och snackpåsar i deras breda utrymme.


En annan vanlig påse är fyrkantig utan rubrik och euroslot. Denna variant brukar ha en självhäftande flik, som gör att påsen kan vikas som ett kuvert. Man bör dock inte blanda ihop dessa med halvgenomskinliga kuvert, som är gjorda av annat papper och är ‘utformade’ som kuvert i brevstil. Genomskinliga kuvert, å andra sidan, är en mer allmän sort, som finns med på vår webbsida och som kan utgöras av helt annorlunda påsar, som tex bubbelpåsar eller påsar med dragkedjelås etc.


Vidare finns det även cello-påsar med rubrik och euroslot som avviker från andra varianter genom att toppdelen försetts med euroslot med hål i. Idén är att det ska vara enkelt att placera påsen på hyllor i butiker och stormarknader. I dessa fall kan, den självhäftande fliken behållas i den andra änden, för att den ska gå att öppna enkelt.


Sist men inte minst, vill vi nämna cello-påsar med invikning: Dessa är fyrkantiga och platta nedtill med en sorts botten. Upptill är dessa raka och kan vikas ihop samt stängas antingen med snöre alternativt med medsjälvhäftande klisterband.

Användning av dessa slags påsar

Cellofanpåsarna kan, som sagt, användas både i yrkeslivet av företag inom olika branscher samt i privatlivet av enskilda kunder. I företagslivet används dessa mycket ofta vid förpackning av livsmedel som kakor och andra produkter med hård och torr konsistens. Man kan härmed bevara produkterna på ett passande samt hygeniskt sätt, då vi har att göra med ett vattentätt och tillslutningsbart skikt.
I kommersiella sammanhang kan man också använda cello-påsarna för att förpacka ett flertal andra sorts produkter som tex. kontorsmaterial, parfymer, skönhetsprodukter, kläder och mycket mera.
På personligt plan är det många som utvecklar sin kreativitet genom att utforma egna påsar, tex. kan man fylla dem med godis och skänka bort dom på födelsedagar. På nätet hittar man många idéer, cello-påsarna kan göras om till godispåsar. Mest praktiska är dock att köpa redan färdigproducerade påsar och dekorera och använda dem. Det finns även ett stort uppslag råd och idéer på internet hur man kan dekorera påsarna med rosetter, pinnar, klistermärken, glitter och mycket mera.

Var köper man dem

Du är på helt rätt plats, vid köp av cellofan-påsar: då vi erbjuder komptenskraftig erfarenhet, kvalitet, pris och goda leveransvillkor. Vår online-butik är specialiserad på ett rikt utdub kuvert, påsar och förpackningar, anpassade helt till kundens behov. Vi använder bara råvaror av bästa kvalitet, i detta fall tåligt, genomskinligt och mycket hygeniskt cellofanpapper.


Dessutom är våra förmånliga priser en av våra starkaste sidor: våra produkter är mycket prisvärda och blir vid grossistköp from 10.000 produktenheter tom ännu bättre. Men du har alltid möjlighet att beställa bara ett fåtal enheter. Det går tom att köpa en enda produktenhet . Vi har nämligen enget minimikrav på minsta antal beställda enheter.


Ta gärna en titt på vår webbsida, för att köpa våra cello-påsar eller andra slags produkter, som tex genomskinliga påsar av plast och dylikt. Hos Kuvert-sverige.se finns allt som du letar efter!